O nama

Zajedno smo od 2004. godine  kao profesionalni i veseli tim a to se već osjeti  pri samom ulasku u naš Studio.Naša misija i vizija je naći riješenje za Vaše esteske probleme i male boljkice te tome pristupamo individualno i diskretno.Uvjerite se u to sami !

Naši vrijedni članovi tima

Petra
Petramedicinski kozmetičar i majstor

Glavni pokretač i idejni motivator salona koji je utemeljila 2004. godine. Godine 1994. Završila Srednju školu za zdravstvene tehničare i dobila zvanje medicinski kozmetičar s kojim kontinuirano radi u struci.

Godine 2000. dobila diplomu majstora kozmetičara, te konstantno odlazi na edukacije koje su povezane sa novostima i saznanjima iz medicinske kozmetike.Najviše je orijentirana na zdravlje kože , te problematiku kožnih promjena i procesa koji se dešavaju na koži ( akne, rosacea, osjetljivost kože, problematika stopala ,urasle dlačice, pigmentacija). Godine 1998. također se školuje za pedikera  i glavna je u salonu za njegu stopala i ruku.Jedna od specijalnosti joj je depilacija šećernom pastom u kojoj je pravi majstor.

Godine 2010. završava tečaj iz manualne limfne drenaže koju najviše koristi u tretiranju akni, te nakon operatinih zahvata na licu radi bržeg oporavka tkiva. Osim medicinski orijentiranih  tehinka velika joj je ljubav uređivanje lica tj. šminkanje i uređivanje obrva zbog kojih je išla na mnoštvo edukacija poput metode Anastasia Beverly Hill’s rituala uređivanja obrva .

Darko
Darkomedicinski maser i osobni trener
U našem timu od 2010.godine.Ima 30.godišnje iskustvo u sportu i tjelovježbi.Nagalasak mu je na kineziterapiji i kondicijskom vježbanju sa sportašima i rekreativcima.Završio jeVišu škola na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (kondicijska priprema sportaša).Afirmacija prema manualnim terapijama.U našem studiu pruža usluge terapeutske masaže,osteopatskih tehnika(pohađa Akademiju osteopatije u Zagrebu), te je glavni za tretmane uklanjanja celulita i mršavljenja,rješavanje problema s lokomotornim sustavom te u savjetima vezanih uz prehranu.Kontinuriano radi na svome znanju usavršavjući  se u svim granama vezanim za problematiku današnjeg sjedilačkog načina života.Savršena je protuteža našem ženskom timu te kao muškarac unosi svježinu u naše radno okruženje J.

Proizvodi koje koristimo