O nama

Zajedno smo od 2004. godine  kao profesionalni i veseli tim a to se već osjeti  pri samom ulasku u naš Studio.Naša misija i vizija je naći riješenje za Vaše esteske probleme i male boljkice te tome pristupamo individualno i diskretno.Uvjerite se u to sami !

Naši vrijedni članovi tima

Petra
Petramedicinski kozmetičar s titulom majstora

Osnivačica, glavni pokretač i mentor salona koji je utemeljila 2004.godine nakon desetogodišnjeg bogatog iskustva i rada u struci. Zvanje medicinskog kozmetičara stekla je u Srednjoj školi za zdravstvene tehničare 1994.godine. Diplomu Majstora kozmetičara zaslužila je 2000.godine.

Konstantno radi na edukaciji sebe, osoblja i naučnika u salonu.Najviše je orijentirana na zdravlje kože, te problematiku kožnih promjena i procesa na koži ( akne, rosacea, problematika stopala, urasle dlake, hiperpigmentacija kože, starenje kože).
1998.godine također se školuje za pedikera.

Među prvim salonima u Hrvatskoj, uvodi depilaciju šećernom pastom gdje je pravi stručnjak.
Od 2010.godine nudi usluge ručne limfne drenaže lica, vrata i dekoltea u tretmanima akni i nakon postoperativnih tretmana na licu.
Osim medicinskih tretmana, veliku ljubav gaji prema šminkanju i uljepšavanju lica poput rituala bojanja obrva i kaniranja obrva.

 

Darko
Darkomedicinski maser i osobni trener

Dio je našeg tima od 2010.godine. Ima bogato dugogodišnje iskustvo u kondicijskoj pripremi i prevenciji ozljeda pomoću kineziterapije, osteopatskih tehnika, tehnika masaže i trigger point terapije. Najveći interes pokazuje prema funkcioniranju pokreta tijela, prevenciji i rehabilitaciji ozljeda manualnim tehnikama i vježbanjem.

Položio je zadnji ispit na Akademiji osteopatije i trenutno radi na diplomskom radu s temom ” Učinak osteopatije na pacijente sa sklerodermijom”. U svojim terapeutskim masažama koristi kombinaciju manualnih metoda i tretira bol i bolna stanja uz holistički pristup.
U naš ženski tim, kao muškarac, unosi ravnotežu i profesionalnost.

Valentina
Valentinakozmetičar

S nama je od 2014. godine. Naukovanje i stručnu praksu je obavljala od samog početka školovanja u našem studiju. Vesele je i vedre naravi, uvijek pozitivna i nenametljiva, brza, spretna i okretna. Voli svoj posao i mi volimo Valentinu.

Uvijek zainteresirana za novitete i učenje. Odlično radi sve vrste depilacije, njege lica, oblikovanje obrva, uvijanje trepavica, a vizažističke vještine razvila je na Arimed učilištu.

Paula
PaulaKozmetičar

Najmlađa članica našeg tima. Također je, kao i Valentina, naukovanje i stručnu praksu obavljala u našem studiju.

Paula voli tretirati tijelo, odlično radi maderoterapiju, sve vrste depilacije i njege lica. Iznimno se trudi biti profesionalna i savladati svaku novu tehniku i metodu koju nudimo u salonu.

Proizvodi koje koristimo