Uđite u svijet savršeno oblikovanih obrva ‚ dođite u naš mali hram oblikovanja obrva ,te se prepustite ABH ritualu uljepšavanja obrva i uvjerit ćete se kako je lako imati obrve poput poznatih iz svijeta estrade.
Naše stručne kozmetičarke prošle su edukaciju u tehnikama oblikovanja obrva po metodi ANASTASIA BEVERLY HILL’S , te kao salon posjedujemo certifikat za obavljanje ABH rituala uljepšavanja obrva i prodaju istih proizvoda za kućnu njegu.

ABH ritual uljepšavanja obrva

Razlikuje se prvenstveno od klasične korekcije obrva pincetom.Sastoji se od  informativnog razgovora  o Vašem problemu i željama.Nakon uvida u ono što želite , prema tipu , veličini i gustoći Vaših obrva odabire se šablona pomoću koje oblikujemo obrve.
Obrve koje su višak uklanjamo specijalnim voskom za obrve.Postupak je manje neugodan  nego onaj pincetom.
Nakon odstranjivanja suvišnih dlačica dobivate savjete o kućnoj njezi obrva i odabiru proizvoda prema Vašem tipu obrva.U završnoj fazi pomoću šablona,sjenila ,maskara i fiksatora te raznih podloga uljepšavaju se obrve do savršenstva.ABH ritual uljepšavanja obrva preporučujemo svima koji su nezadovoljni svojim obrvama i svima koji nikad nisu ili ne znaju uljepšati i oblikovati svoje prirodne obrve.

Trajanje rituala : 30 minuta.

Cijena : 130,00 kn.