Kolačići

Koristimo kolačiće kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja ove stranice, u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja ove stranice i kako bi Vaše iskustvo kupovine bilo što pozitivnije. Nećemo koristiti kolačiće zajedno s Vašim osobnim podacima bez Vaše prethodne privole.

Kolačići su male tekstne datoteke koje se postavljaju na Vaš uređaj radi pohranjivanja podataka, a koje može ponovno pozvati web-poslužitelj u domeni koja je postavila kolačić. Kolačiće i sličnu tehnologiju koristimo kako bismo pratili i zapamtili što imate u košarici, za pohranjivanje Vaših preferencijalnih odabira i postavki, te da bismo ih mogli primijeniti za prijavu, omogućivanje internetskog oglašavanja, borbu protiv prevara, analiziranja performansi naših proizvoda i za ostale legitimne svrhe. Moguće je da upotrebljavamo i web-pratilice za isporuku kolačića i prikupljanje podataka o upotrebi i uspješnosti. Naša web-mjesta mogu uključivati web-pratilice, kolačiće ili sličnu tehnologiju davatelja servisa trećih strana, te neophodne kolačiće.

Ako ne omogućite kolačiće, i dalje ćete moći koristiti naše stranice, ali moguće je da će određene funkcionalnosti biti onemogućene. Većina web-preglednika u svojim postavkama omogućava korištenje kolačića, ali ove postavke možete promijeniti u postavkama Vašeg web-preglednika (na računalu, tabletu ili drugom mobilnom uređaju).

Kolačići ne mogu oštetiti vaše računalo. Nikada ne pohranjujemo podatke koji služe osobnom identificiranju, kao primjerice podatke o Vašoj debitnoj/kreditnoj kartici, ali koristimo kriptirane i anonimne podatke koje prikupimo iz kolačića kako bismo unaprijedili našu web stranicu – primjerice, kako bismo otkrili i popravili pogreške koje se ponekad događaju na web stranicama.

Kolačići nisu računalni programi, oni ne mogu čitati druge informacije koje su pohranjene na Vašem računalu. Oni ne mogu biti iskorišteni da bi prenijeli računalne viruse ili da bi pribavili korisničke podatke kao primjerice e-mail adresu, itd. Moguće je da imamo dogovor s pažljivo odabranim i nadziranim dobavljačima koji, u malo broju slučajeva, mogu postaviti kolačiće tijekom Vašeg posjeta našoj web stranici, a kako bi se isti koristili za re-marketing svrhe – dakle kako bismo Vam pokazali proizvode i usluge temeljem Vaših pretpostavljenih interesa i preferencijalnih odabira. Molimo da svakako uzmete u obzir da nismo i ne možemo biti odgovorni za sadržaj web stranica koje nisu naše, odnosno koje mi ne kontroliramo.

Naši kolačići ne sadrže osobne podatke, kao primjerice Vaše ime ili prezime ili podatke o plaćanju – oni samo sadrže „ključ“ koji se poveže s ovakvim podacima jednom kad se prijavite na korisnički račun.

Ako želite ograničiti, blokirati ili izbrisati kolačiće s bilo koje web stranice koja je pod našom kontrolom, možete to učiniti u postavkama Vašeg web-preglednika. Svaki web-preglednik je drugačiji pa predlažemo da potražite takve opcije u „Pomoć“ dijelu Vašeg web-preglednika. Morate biti svjesni da takvom radnjom možete prouzrokovati da određene funkcionalnosti naše web stranice neće moći raditi.

Ako vam je potrebna dodatna informacija o kolačićima, posjetite www.allaboutcookies.org

 

OBAVIJEST O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Dragi klijenti,
U skladu s općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR), Kozmetički studio Petra brine o vašoj privatnosti i zaštiti vaših osobnih podataka.
Osim vaših osnovnih podataka o imenu i prezimenu, email adresi i telefonskom broju, koji su nam potrebni radi rezervacije vašeg željenog termina, za eventualne naknadne promjene termina i za slanje podsjetnika o dogovorenom terminu, u svrhu pružanja najkvalitetnije usluge prilagođene vašim željama i porebama, prikupljamo i podatke o tretmanima koje smo vam pružili, vrsti tretmana,korištenim i preferiranim preparatima, kremama, maskama ,bojama za obrve i trepavice, preferiranim vrstama tretmana i terminima tijekom dana koji vam najviše odgovaraju, kao i s vaše strane izražene želje za budućim vrstama tretmana. Također bilježimo i vaše narudžbe preparata, sa svrhom da osiguramo pravovremenu nabavu i dostupnost željenih preparata za vaše potrebe.Prethodno navedene podatke o vama prikupljamo temeljem našeg legitimnog interesa, ne dijelimo ni s kime izvan našeg studija, postupamo brižno s njima, i sigurno ih pohranjujemo u razdoblju od najviše 12 mjeseci , nakon isteka kojeg ih trajno brišemo.Povrh prethodno navedenih podataka, prije primjene odrađenih tretmana i preparata čije djelovanje ovisi o vašem zdravstvenom stanju, lijekovima koje koristite, eventualnim alergijama ili osjetljivosti na određene preparate i sastojke, prikupljamo vaše zdravstvene podatke putem, i u tu svrhu pripremljenog, obrasca i isključivo temeljem vaše izričite privole za prikupljanjem i obradom vaših zdravstvenih podataka. U slučaju izostanka vaše privole, možda nećemo moći primjeniti neke od zatraženih tretmana ili određenih preparata. U svakom trenutku imate pravo povući svoju privolu bez ikakvih posljedica, i temeljem takvog zahtjeva mi ćemo izbrisati vaše zdravstvene podatke , pri čemu povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.U svakom slučaju ćemo vaše zdravstvene podatke u cijelosti izbrisati 12 mjeseci nakon vašeg zadnjeg posjeta našem salonu
Kao naši vjerni klijenti u svakom trenutku imate sljedeća prava :
– Pravo na pristup podacima
– Pravo na ispravak podataka
– Pravo na brisanje ( „ pravo na zaborav“)
– Pravo na ograničenje obrade
– Pravo na prigovor
– Pravo na povlačenje privole bez posljedica
Ispunjenje navedenih prava možete zahtjevati :
– Osobno u Kozmetičkom studiju Petra , Milivoja Matošeca 2,10090 Zagreb
– Elektronskim putem na e-mail adresu : studio@petra-studio.com
Na vaš ćemo zahtjev odgovoriti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije mjesec dana od primitka vašeg zahtjeva. U slučaju nemogućnosti sigurne potvrde vašeg identiteta bit ćemo slobodni zatražiti dodatnu provjeru vašeg identiteta.