njega_licaU našem salonu veliku važnost dajemo izboru preparativne kozmetike i edukaciji našeg stručnog tima.
Jako nam je stalo da kozmetika sa kojom radimo tretmane na licu ,daje odlične rezultate,da ne izaziva alergijske reakcije i da se učinak vidi odmah nakon tretiranja lica i nekoliko dana nakon tretmana.
U ponudi imamo aparativne tretmane i one koji su neizostavni – manualne(klasične).


GUINOT HYDRADERM LIFT TRETMAN


guinotDubinska hidratacija, drenaža, stimulacija muskulature lica i vrata, te oksigenizacija kože četiri su važna i neizostavna postupka koja zajedno s ručnom masažom čine ovaj tretman najučinkovitijim u tretiranju zrele i dehidrirane kože. Kraljevski tretman kojeg klijenti jako vole i često traže.

CIJENA : 350 kn / 90 minuta
CIJENA PAKETA (5 tretmana): 1400 kn
CIJENA PAKETA (10 tretmana): 2450 kn

 

GUINOT EYE LOGIC TRETMAN


guinot_eyeOdličan tretman osjetljivog područja očne zone.Koža je na tom području deset puta tanja nego na ostalim dijelovima lica te je i podložnija isušivanju, otečenosti i boranju.Guinot je specijalno za taj dio osmislio tretman koji se sastoji od hidratacije, limfne drenaže, stimulacije, oksigenacije i masažice. Naravno, koriste se samo preparati za najosjetljiviju kožu. Najbolje ga je raditi u kurama od pet do deset tretmana.

CIJENA : 200 kn / 45 minuta

 

MALA NJEGA LICA

Brzi i kratki tretman koji uključuje umivanje lica, piling, desetominutnu masažu lica, vrata i dekoltea i masku.

CIJENA : 100 kn / 30 minuta

VELIKA NJEGA LICA

Klasična njega bez mehaničkog istiskivanja mitesera uključuje umivanje,piling, masažu lica,vrata i dekoltea ( 20 minuta), korekciju obrva, masku, serum i kremu. Proizvodi koji se koriste prilagođavamo tipu tretirane kože.

CIJENA : 200 kn / 60 minuta

MEDICINSKO ČIŠĆENJE LICA

Temeljito čišćenje najbitniji je korak u uspješnom riješavanju nečiste kože,jer daje vidljive rezultate .Vrhunski medicinski proizvodi za eksfolijaciju koji ujedno djeluju protuupalno neizostavni su u ovom tretmanu.U tretman uključeno je apšminkanje, piling s enzimima i kiselinama, vaporizacija parom u kombinaciji s masažom (radi boljeg omekšavanja pora), dezinfekcija visokofrekventnom strujom, korekcija obrva, ampula, maska i zaštitna krema.

CIJENA : 250 kn / 90-120 minuta

LIMFNA DRENAŽA LICA

Posebno osmišljena ručna masaža koju je osmislio dr. Voder pomoću koje se laganim pritiskom djeluje na limfne čvorove i žile ćime se postiže pokretanje limfe, detoksikacijski, umirujući i protuupalni učinak. Limfnu drenažu lica, vrata i dekoltea koristimo kod migrena, glavobolja, bolova u vratu, u tretiranju akni i nečiste kože te nakon operacijskih zahvata na području lica i glave (estetska korekcija kapaka, ušiju ili nosa i dr. ).

CIJENA : 120 kn / 30 minuta

GUINOT AROMATIC TRETMAN

Tretman ljepote s eteričnim uljima. Vrhunski pažljivo odabrani sastojci prirodnih eteričnih ulja, djelovanje vještih ruku terapeuta i maska s koncentratima pažljivo odabranih biljaka prilagođena tipu kože daju koži prirodan mladenački sjaj i obnovljeni izgled. Lice je odmorno i blistavo.

CIJENA : 200 kn / 50 minuta

HYDRACLEAN TRETMAN

Tretman dubinskog čišćenja kože gdje je pažnja posvećena T-zoni. Nakon 45 minuta tretmana koža je pročišćena i prozračna, bolje diše i prijemčljivija je za preparate koji će se kasnije nanositi.Termalno djelovanje Thermoclean elektrode i primjena odgovarajućih gelova omogučuje dubinsko čišćenje kože. Koža se čisti od viška sebuma i toksina. U tretman je uključena beauty masaža serumom koji vlaži i umiruje kožu.

CIJENA : 200 kn / 45 minuta

HYDRA PEEL TRETMAN

Tretman lica koji nadilazi običan piling i objedinjuje dubinsku eksfolijaciju kože, hidrataciju beauty masažom i obnovu pomoću vrijednih sastojaka koji se nalaze u gumi masci.

 

 

 

CIJENA : 250 kn / 50 minuta

AGE SUMMUM TRETMAN

Tretman kože lica koji trerira vidljive znakove starenja, bore, linije, gubitak tonusa, nedostatak sjaja i prozračnosti. Dragocijeni sastojci poput C-vitamina, hijalurona i pro-collagena djeluju na vidljive znakove starenja.
Tajne tretmana su : eksfolijacijska krema za dermoabraziju, regenerirajući anti-age serum, age summum masaža i visokokoncentrirana maska.

 

 

CIJENA : 300 kn / 60 minuta

LIFT SUMMUM TRETMAN

Tretman koji njeguje kožu lica, vrata i dekoltea i djeluje, pomoću specijalno odabranih sastojaka, na tonus kože, bore, zateže kožu i učvršćuje ju. Postupci tretmana su trojaki piling, masaža učvršćujućim serumom, aplikacija visokokoncentriranog filera, te aktivna maska za lice i kremasta za dekolte.Koža lica je zategnuta i oblikovana.

CIJENA : 300 kn / 60 minuta