njega_licaU našem salonu veliku važnost dajemo izboru preparativne kozmetike i edukaciji našeg stručnog tima.
Jako nam je stalo da kozmetika sa kojom radimo tretmane na licu ,daje odlične rezultate,da ne izaziva alergijske reakcije i da se učinak vidi odmah nakon tretiranja lica i nekoliko dana nakon tretmana.
U ponudi imamo aparativne tretmane i one koji su neizostavni – manualne(klasične).


GUINOT HYDRADERM LIFT TRETMAN


guinotDubinska hidratacija, drenaža, stimulacija muskulature lica i vrata, te oksigenizacija kože četiri su važna i neizostavna postupka koja zajedno s ručnom masažom čine ovaj tretman najučinkovitijim u tretiranju zrele i dehidrirane kože. Kraljevski tretman kojeg klijenti jako vole i često traže.Koža će nakon tretmana biti zategnuta, blistava, ujednačene boje i nahranjena.

CIJENA : 400 kn / 90 minuta
CIJENA MAXI PAKETA ( 10 tretmana + bonus krema i serum za kućnu njegu ) : 4000 kn
CIJENA MINI PAKETA ( 5 tretmana + bonus krema za kućnu njegu ) : 2000 kn

 

MICRONEEDLING TRETMAN


Tretman lica koji se izvodi elekrtic stamp tehnikom, nastavkom sa sterilnim jednokratnim iglicama pomoću kojih radimo mikrotraume i kanaliće na površini kože. Tako dolazi do obnavljanja fibroblasta i kolagena u koži, te koža postaje elastičnija, zategnutija, bore se smanjuju i boja postaje ravnomjernija.
Pri tome koristimo sterilne serume i sterilne maske za lice. Tretman ponavljamo svakih 2 – 4 tjedna. Može se raditi cijelu godinu pod uvjetom da štitimo kožu visokim zaštitnim faktorom ( + 50) i 30 dana nakon tretmana ne izlažemo kožu intenzivnom suncu ( solarij, odlazak na more).

CIJENA : 700 kn

 

TRETMAN KEMIJSKIM PILINGOM


U ponudi imamo različite vrste kemijskih pilinga prema tipu problematike : s retinolom za pomlađivanje, s phito fenolom protiv hiperpigmentacija, kemijski piling protiv akni i kemijski piling za glowing efekt ( za sjaj i obnovu kože).
Preporučuje se uvijek serija od 4 do 6 tretmana i korištenje popratne kozmetike za kućnu njegu iz iste linije za najbolji učinak.
Potrebno je strogo pridržavanje uputa kozmetičarke i redoviti dolasci na kontrole kako bi postigli najbolje rezultate.

CIJENA : CIJENA : 500 kn po tretmanu + popratna kozmetika za njegu
PAKET KEMIJSKOG PILINGA ( 4 tretmana + popratna kozmetika za kućnu njegu) 2900 kn

 

DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA


To je minimalno invazivan zahvat pomoću uređaja, koji se sastoji od srednje jakog pilinga površinskih slojeva kože uz pomoć abrazije finim česticama dijamanata i sukcije, a doprinosi obnavljanju i pomlađivanju kože. Najčešće se izvodi na licu i vratu, a može se izvoditi na bilo kojem djelu tijela ( prsa, leđa, ruke). Tretman je bezbolan, a jačina vakuuma se podešava ovisno o osjetljivosti kože. Preporučuje se osobama koje imaju hiperpigmentaciju, proširene pore, akne i ožiljke od akni, oštećenja od sunca, nejednak ten kože, bore…Rezultati su vidljivi nakon više tretmana kroz određeni vremenski period. Postupak tretmana traje oko 45 minuta i uključuje masažu i završnu masku prema tipu kože i mjestu tretiranja.

CIJENA : 280 kn
MIKRODERMOABRAZIJA PAKET ( 10 tretmana + krema za kućnu njegu) : 2800 kn

 

EYE LIFTING TRETMAN


guinot_eyeTretman koji vidljivo pomlađuje konture očiju mišićnom stimulacijom i drenažnom masažom koja pojačava mikrocirkulaciju i time smanjuje tamne krugove i otečenost. Kapci se zatežu i podižu, bore minimiziraju i koža se zaglađuje. Na kraju tretmana nanosimo masku koja u srce stanica dovodi dragocjene anti-age aktivne sastojke. Nakon tretmana oči izgledaju osvježeno i vidno mlađe.

CIJENA : 250 kn / 45 minuta
EYE LIFTING PAKET ( 6 tretmana + okoloočna krema gratis) : 1500 kn

 

MINI NJEGA LICA

Brzi i kratki tretman koji uključuje umivanje lica, piling, desetominutnu masažu lica, vrata i dekoltea i masku.

CIJENA : 180 kn / 30 minuta

MAXI NJEGA LICA

Klasična njega bez mehaničkog istiskivanja mitesera uključuje umivanje,piling, masažu lica,vrata i dekoltea ( 20 minuta), korekciju obrva, masku, serum i kremu. Proizvodi koji se koriste prilagođavamo tipu tretirane kože.

CIJENA : 250 kn / 60 minuta

MEDICINSKO ČIŠĆENJE LICA

Temeljito čišćenje najbitniji je korak u uspješnom riješavanju nečiste kože,jer daje vidljive rezultate .Vrhunski medicinski proizvodi za eksfolijaciju koji ujedno djeluju protuupalno neizostavni su u ovom tretmanu.U tretman uključeno je apšminkanje, piling s enzimima i kiselinama, vaporizacija parom u kombinaciji s masažom (radi boljeg omekšavanja pora), dezinfekcija visokofrekventnom strujom, korekcija obrva, ampula, maska i zaštitna krema.

CIJENA : 350 kn / 90-120 minuta

LIMFNA DRENAŽA LICA

Posebno osmišljena ručna masaža koju je osmislio dr. Voder pomoću koje se laganim pritiskom djeluje na limfne čvorove i žile ćime se postiže pokretanje limfe, detoksikacijski, umirujući i protuupalni učinak. Limfnu drenažu lica, vrata i dekoltea koristimo kod migrena, glavobolja, bolova u vratu, u tretiranju akni i nečiste kože te nakon operacijskih zahvata na području lica i glave (estetska korekcija kapaka, ušiju ili nosa i dr. ).

CIJENA : 140 kn / 30 minuta

DETOXYGENE TRETMAN

Tretman ljepote za sve tipove kože koji uklanja otrove i onečišćenja kože, te reoksigenizira kožu. Sastoji se od eksfolijacije (piling), detkosicirajuće  maske i reoksigenirajuće masaže. U ovom tretmanu maska ide prije masaže, jer poput magneta izvlači otrove i onečišćenja. Odmah nakon tretmana, tekstura kože je vidljivo čišća, blistavija, ljepša i mekša. Koža je osvježena i diše.

CIJENA : 350 kn
CIJENA DETOXYGENE PAKETA ( 4 tretmana + detoxygene krema za kućnu njegu + poklon detoxy pjena) : 1500 kn

HYDRACLEAN TRETMAN

Tretman dubinskog čišćenja kože gdje je pažnja posvećena T-zoni. Nakon 45 minuta tretmana koža je pročišćena i prozračna, bolje diše i prijemčljivija je za preparate koji će se kasnije nanositi.Termalno djelovanje Thermoclean elektrode i primjena odgovarajućih gelova omogučuje dubinsko čišćenje kože. Koža se čisti od viška sebuma i toksina. U tretman je uključena beauty masaža serumom koji vlaži i umiruje kožu.

CIJENA : 250 kn / 45 minuta

HYDRA PEEL TRETMAN

Obuhvaća dubinski piling lica koji smanjuje vidljive znakove starenja, vraća sjaj koži, minimizira tamne mrlje i čini ten svjetlijim. Nakon pilinga radimo regenerirajuću beauty masažu koja pojačava obnovu stanica i potiče kožu na regeneraciju. Tretman završava hydra beaute maskom s rashlađujućim učinkom koja umiruje kožu nakon tretmana.
U samo 45 minuta koža izgleda poput nove : ten je blistav, tamne mrlje su minimizirane, a lice je vidljivo mlađe.

 

CIJENA : 300 kn / 50 minuta
HYDRA PEEL PAKET ( 4 tretmana + krema za kućnu njegu) : 1400 kn

AGE SUMMUM TRETMAN

Tretman koji uklanja godine s Vašeg lica. Započinje pilingom s aktivnim mikročesticama koji pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože i obnovi novih stanica. Zatim nanosimo regenerirajući serum koji u sebi sadrži kompleks 56 aktivnih sastojaka i visoku koncentraciju čistog vitamina C. Tretman nastavljamo anti- age masažom koja se sastoji od 15 ekskluzivnih pokreta i nanošenjem seruma obogaćenog hijaluronskom kiselinom za hidrataciju, učvršćivanje tkiva i borbu protiv gubitka tonusa. Tretman završavamo maskom koja u sebi sadrži pro-kolagen. Po završetku tretmana koža je vidljivo mlađa, nahranjena, zategnuta i znakovi starenja su minimalizirani.

CIJENA : 350 kn / 60 minuta
AGE SUMMUM PAKET ( 4 tretmana + krema za kućnu njegu ) : 1600 kn

LIFT SUMMUM TRETMAN

Lifting tretman za lice, vrat i dekolte koji izglađuje i učvršćuje sva područja na kojima je došlo do gubitka tonusa.
Tretman započinje trojakim pilingom koji uklanja mrtve stanice kože i novim stanicama pomaže izaći na površinu. Nastavlja se lifting masažom pomoću seruma koji ima visoku koncentraciju aktivnih sastojaka za učvršćivanje kože. Zatim u svaki utor bore lica, vrata i dekoltea nanosimo anti-wrinkle filler na bazi hijalurona koji ih zaglađuje. Na kraju tretmana nanosimo posebne maske, jednu na lice i vrat, a drugu na dekolte koje snažno zaglađuju kožu. Nakon tretmana koža je vidljivo čvršća, zategnuta i zaglađena. Konture lica su naglašenije.

CIJENA : 350 kn / 60 minuta
LIFT SUMMUM PAKET ( 4 tretmana + krema za kućnu njegu ) : 1600 kn