njega_licaU našem salonu veliku važnost dajemo izboru preparativne kozmetike i edukaciji našeg stručnog tima.
Jako nam je stalo da kozmetika sa kojom radimo tretmane na licu ,daje odlične rezultate,da ne izaziva alergijske reakcije i da se učinak vidi odmah nakon tretiranja lica i nekoliko dana nakon tretmana.
U ponudi imamo aparativne tretmane i one koji su neizostavni – manualne(klasične).


GUINOT HYDRADERM LIFT TRETMAN


guinotOvaj aparativno-manualni tretman proglašen za najučinkovitiji, najefikasniji tretman za lice na svijetu.Na referentnoj listi ovog tretmana se nalaze mnogobrojne poznate zvijezde iz filmske i glazbene industrije, te sa političke scene. Kombinacija je aparativnih tehnika i ručnih vještina. Sastoji se od četiri programa (hidratacija,limfna drenaža, stimulacija muskulature lica i oksigenacija ),te ubacivanja aktivnih tvari pomoću miliamperske struje i ugodne ručne masaže.Tretman se preporučuje za umornu ,zrelu i dehidriranu kožu ,te kožu koja je oštećena od sunca.On djeluje na način da vraća vlažnost koži, regenerira je, oslobađa od nakupljenih toksina, oksigenizira  tkivo i učvršćuje, te ona dobiva jedan zdravi sjaj i punoću.Izvodi se pojedinačno (za osvježenje kože) ili u kurama od pet ili deset tretmana uzastopno –svaki drugi ili treći dan.

Trajanje : 90 minuta.

 

GUINOT EYE TRETMAN


guinot_eyeOdličan tretman osjetljivog područja očne zone.Koža je na tom području deset puta tanja nego na ostalim dijelovima lica te je i podložnija isušivanju, otečenosti i boranju.Guinot je specijalno za taj dio osmislio tretman koji se sastoji od hidratacije, limfne drenaže, stimulacije, oksigenacije i masažice. Naravno, koriste se samo preparati za najosjetljiviju kožu. Najbolje ga je raditi u kurama od pet do deset tretmana.

Trajanje : 45 minuta.

 

MALA NJEGA LICA

Tretman pogodan za one osobe koje žele brzinski iznjegovati kožu a u „stisci“su s vremenom.U tretman  je uključeno apšminkanje, piling, desetominutna masaža lica, vrata i dekoltea, te maska i krema po tipu i stanju kože.

Trajanje: 30 minuta.

 

VELIKA NJEGA LICA

Idealan tretman koji ne traje predugo, a pogodan je u zimskim mjesecima i nakon ljeta ( kada je koža isušena od djelovanja sunca).Preporučujemo ga također prije nekih važnih životnih događanja ( vječanje, poslovni kongresi, sastanci….) kada želimo da nam koža doslovno „zablista“.Tretman obuhvaća apšminkanje, piling, korekciju obrva, masažu lica,vrata i dekoltea(20 min.), ampulu, masku i kremu prema tipu i stanju kože.

Trajanje: 60 minuta.

MEDICINSKO ČIŠĆENJE LICA

Temeljito čišćenje najbitniji je korak u uspješnom riješavanju nečiste kože,jer daje vidljive rezultate .Vrhunski medicinski proizvodi za eksfolijaciju koji ujedno djeluju protuupalno neizostavni su u ovom tretmanu.U tretman uključeno je apšminkanje, piling s enzimima i kiselinama, vaporizacija parom u kombinaciji s masažom (radi boljeg omekšavanja pora), dezinfekcija visokofrekventnom strujom, korekcija obrva, ampula, maska i zaštitna krema.

Trajanje : od 90-120 minuta.

DORADA MEDICINSKOG ČIŠĆENJA LICA

Podrazumjeva ponovljeni postupak medicinskog čišćenja lica u roku 10 dana od zadnjeg čišćenja.U doradu nije uključena korekcija obrva.Postupak se ponavlja u kraćim intervalima iz nekoliko razloga : ukoliko je koža jako zahvačena miteserima i aknama i s jednim čišćenjem se nisu mogli postići zadovoljavajući rezultati ili ako tretiranje iziskuje niz od nekoliko tretmana kako bi se stanje kože popravilo.

Trajanje : 90-120 minuta.

MEDICINSKO ČIŠĆENJE LEĐA)

Ovaj tretman se preporučuje osobama koje pate od mitesera i akni na leđima.Postupak tretmana je isti kao kod medicinskog čišćenja lica jedino ne uključuje korekciju obrva.

Trajanje : od 90-120 minuta.

ANTI-AKNE ČIŠĆENJE LICA S LIMFNOM DRENAŽOM

Sam naziv tretmana otkriva za kakve osobe je on namjenjen.Naime ovdje je važnost usmjerena na umirivanje, detoksikaciju i pročišćavanje kože zahvačene aknama.Postupak tretmana je isti kao i kod medicinskog čišćenja lica samo proizvodi koji se koriste djeluju antikomedogeno,antibakterijski i umirujuće.Prije ampule i maske se još napravi ručna limfna drenaža lica, vrata i dekoltea u trajanju 30 minuta.

Trajanje : 2-3 sata.

MANUALNA LIMFNA DRENAŽA

Ovo je posebno osmišljena tehnika od začetnika dr.Vodera koji je otkrio da laganim pritiskom na limfne čvorove i žile djelujemo na njezino pokretanje ćime se postiže umirujući, detoksicirajući i protuupalni učinak.Limfnu drenažu često koristimo na licu, vratu i dekolteu kod migrena, glavobolja, u tertiranju akni i nečiste kože, postoperativno poslje zahvata na kapcima,operacije nosa i dr.

Trajanje : 45-60 minuta.

ESFOLIJACIJSKI TRETMAN-PRIMALUCE

Izuzetan tretman koji se preporuča kod vidljivih bora, zadebljanja na koži, kod zagasite boje kože, hiperpigmentacija i mrlja na koži, te kod nečiste kože.U tretmanu se kombiniraju dva različita fluida s različitim sadržajem i koncentracijama aktivnih tvari i kiselina.Prikladan je za sve tipove kože, a osobito kod prerano ostarjele kože, te za nečistu ili kožu sklonu aknama.Nakon tretmana koža izgleda zaglađena, sjajna,tonificirana, ujednačena, blistava, normalizirana i hidratizirana.

KADA RADITI TRETMAN: 6 tretmana / 1 tretman tjedno ili 1 tretman povremeno, za temeljitije obnavljanje površinskog sloja kože.