antcelulitni_trtmani


BRAZILSKA MADEROTERAPIJA


Tretman tijela u kojem se koriste drvene čašice (koje izgledaju poput zvonca s drškom), a dolaze u pet veličina. Pomoću čašice stvara se vakuum koji djeluje na površinske i dubinske masne naslage i celulit. Posebno je efikasan tretman kod oslabljenog, mlohavog i mekanog tkiva kojeg treba učvrstiti. Vrlo je učinkovit tretman kod osoba koje su sklone zadržavanju vode u tkivima i imaju zagušenu limfu. Lijepo ga se može kombinirati s kolumbijskom maderoterapijom koju radimo pomoću oklagija. Preporučljivo je napraviti seriju od 10 tretmana za vidljive rezultate.
Trajanje tretmana : od 30 do 45 minuta / 3-4 x tjedno

CIJENA:
30 minuta – 180 kn
45 minuta 220 kn
PAKET 10 x 30 minuta – 1530 kn
PAKET 10 x 45 minuta – 1870 kn

AURORA FIT TRETMAN

Tretman omatanja tijela pomoću gelova koji u sebi sadrže esencije bršljana, ružmarina, ljute papričice, kamfora a djeluju na detoksikaciju tijela, smanjuju celulit i masne naslage, smanjuju obujam, izbacuju višak vode i poboljšavaju cirkulaciju, tonus i zatezanje kože. Najčešće se kombinira s tretmanima kolumbijske ili brazilske maderoterapije.
Trajanje tretmana : 45 minuta

CIJENA: 150 kn
1 tretman – 120 kn
PAKET od 5 tretmana – 500 kn
PAKET od 10 tretman – 1000 kn

ANTICELULITNI PILING

Piling neposredno prije anticelulitnih tretmana potiće znojenje, detoksikaciju i oslobađa kožu od odumrlog rožnatog sloja.Na taj način aktivne tvari lakše i dublje penetriraju u kožu.

CIJENA ( cijelo tijelo ) : 150 kn
CIJENA (parcijalno )   :   80 kn

VEZIVNO REFLEKSNA MASAŽA

Ukoliko imate opušteno tkivo, vidljive nakupine celulita i pojačano nakupljanje vode, ova metoda je pravi izbor.Ona djeluje neposredno preko kože na pravilan rad organa, na detoksikaciju, učvršćuje vezivno tkivo i ima močniji učinak od klasične anticelulitne masaže.Prednost ove masaže je također malo uloženog vremena a veliki učinak.Dovoljno je samo dva puta tjedno dolaziti na masažu kroz period od nekoliko tjedana ( ovisno o stupnju celulita i stanju vezivnog tkiva).Na ovaj način mogu se tretirati noge i stražnjica, trbuh i nadlaktice.

CIJENE TRETMANA :

noge 180 kn / 30 minuta
leđa  180 kn / 30 minuta
trbuh 140 kn / 20 minuta
ruke  100 kn / 20 minuta
PAKET 6 x noge – 900 kn
PAKET 6 x trbuh – 700 kn
PAKET 6 x ruke – 500 kn

KOLUMBIJSKA MADEROTERAPIJA

Anticelulitna masaža specijalno dizajniranim drvenim valjcima (oklagijama). Na ovu vrstu masaže jako je važno dolaziti redovito svaki dan ili barem svaki drugi. Uz valjke, kojima tretiramo celulit, koristimo i biljna ulja na bazi bršljena, cimeta i kofeina.Kolumbijska maderoterapija odlično djeluje na dubinske masne naslage, tvrdi celulit, te na tkivo koje je sklono zadržavanju vode.
Trajanje tretmana : od 20 do 50 minuta.

CIJENA :

170 kn / noge + trbuh
100 kn / trbuh
PAKET 10 x noge + trbuh – 1500 kn
PAKET 10 x trbuh – 850 kn