antcelulitni_trtmani


ANTICELULITNI PILING


Piling neposredno prije anticelulitnih tretmana potiće znojenje, detoksikaciju i oslobađa kožu od odumrlog rožnatog sloja.Na taj način aktivne tvari lakše i dublje penetriraju u kožu.

CIJENA ( cijelo tijelo ) : 150 kn
CIJENA (parcijalno )   :   80 kn

VEZIVNO REFLEKSNA MASAŽA

Ukoliko imate opušteno tkivo, vidljive nakupine celulita i pojačano nakupljanje vode, ova metoda je pravi izbor.Ona djeluje neposredno preko kože na pravilan rad organa, na detoksikaciju, učvršćuje vezivno tkivo i ima močniji učinak od klasične anticelulitne masaže.Prednost ove masaže je također malo uloženog vremena a veliki učinak.Dovoljno je samo dva puta tjedno dolaziti na masažu kroz period od nekoliko tjedana ( ovisno o stupnju celulita i stanju vezivnog tkiva).Na ovaj način mogu se tretirati noge i stražnjica, trbuh i nadlaktice.

CIJENE TRETMANA :

noge 180 kn / 30 minuta
leđa  180 kn / 30 minuta
trbuh 140 kn / 20 minuta
ruke  100 kn / 20 minuta

MADEROTERAPIJA

Anticelulitna masaža specijalno dizajniranim drvenim valjcima (oklagijama). Na ovu vrstu masaže jako je važno dolaziti redovito svaki dan ili barem svaki drugi. Uz valjke, kojima tretiramo celulit, koristimo i biljna ulja na bazi bršljena, cimeta i kofeina.

CIJENA :

170 kn / noge + trbuh
100 kn / trbuh

ANTICELULITNI  PAKETI

  • 6 VEZIVNO REFLEKSNIH MASAŽA NOGU : 900 kn
  • VEZIVNO REFLEKSNIH MASAŽA TRBUHA : 700 kn
  • 6 VEZIVNO REFLEKSNIH MASAŽA RUKU : 500 kn
  • 10 MADEROTERAPIJA NOGU + TRBUHA : 1500 kn
  • 10 MADEROTERAPIJA TRBUHA : 850 kn

Ukoliko želite bilo koji paket kombinirati s pilingom ili s drugim paketom, svakako to možemo dogovoriti na konzultacijama i skrojiti paket prema Vašim potrebama.