Sve tretmane na rukama i stopalima izvodimo proizvodima AMERICAN NAILS i GEHWOHL.Želimo naglasiti da su proizvodi potpuno prirodni i da u sebi sadrže supstance koje smiruju,njeguju i djeluju antimikotički što je važno obzirom da se izvode na dijelovima koji su skloni raznim gljivičnim infekcijama.


MANIKURA

Ona obuhvaća slijed postupaka : omekšavanje i odstranjivanje viška kožice na ploči nokta, oblikovanje i poliranje noktiju , te njegovanje zanoktica i zaštitnu kremu.Po želji se mogu nokti nalakirati bojom po izboru.

WELLNESS MANIKURA( s lakiranjem )


manikuraViše je od manikure, a preporučujemo je umornim, suhim i ispucanim rukama.Nakon odstranjivanja kožice,oblikovanja i poliranja noktiju izvodi se snažni piling specijalno pripravljen za ruke .Zatim slijedi hranjivi pakung za ruke na bazi multivitamina i masaža ruku i podlaktica.Obnavljajuće ulje od ekstrakta limuna djeluje poput melema na suhu kožicu i zanoktice.Lakiramo po izboru-klasično ili french.

PEDIKURA

Uključuje osvježavajuću biljnu kupku,odstranjivanje rožnatih dijelova i zadebljale kože na stopalima,odstranjivanje kožice na noktima,oblikovanje i poliranje noktiju,dezinfekciju i masažu stopala kremom za njegu stopala.Osim što vršimo kompletnu estetsku obradu stopala, posjedujemo temeljnu i stručnu izobrazbu za riješavanje problema poput : virusnih bradavica,kurjih očiju i uraslih noktiju,te vršimo potporu medicinskoj terapiji gljivičnih oboljenja stopala i noktiju.Po želji nakon pedikure , lakiramo nokte visokokvalitetnim lakovima.

LAKIRANJE

zoya

Zašto riskirati? Biraj profesionalan lak ZOYA 100% siguran.
Milijuni žena diljem svijeta znaju za fantastične boje i nevjerojatnu dugotrajnost ZOYA lakova. Ono što vjerojatno ne znaju je da je potpuno bez kemijskih i kancerogenih svojstva i da su klinički testirani za 100% korištenje tjekom trudnoće. Za razliku od mnogih drugih lakova za nokte, Zoya proizvodi ne sadrže DBP, TOLUEN, FORMALDEHID I KAMFOR. Izaberite posve sigurno: koristite lak Zoya za vaše zdravlje.
Dobitnik prve nagrade od časopisa Women’s Health – Beauty All Star kao lak broj 1 u svijetu za dugotrajnost!

WELLNESS NJEGA STOPALA


medicinska_njega_stopala
Uronite u svijet opuštanja barem na kratko i priuštite si biljnu kupku ,kompletnu estetsku obradu stopala,nakon koje slijedi solni piling na bazi mediteranskog aromatičnog bilja te masaža stopala aromatičnim balzamom .Sve je upotpunjeno biljnim pakungom za stopala i lakiranjem po izboru.Nakon ovog rituala doslovno ćete lebdjeti !