Naše vizažistićke vještine izražavamo koristeći profesionalnu dekorativnu kozmetiku sa velikom ponudom dekorativnih pripravaka koji štite i njeguju Vašu kožu. Bez obzira na godišnje sminkanjedoba, prigodu, dob klijentice ili make up trend, naši stručnjaci za šminku, poštujući Vašu osobnost i styling, učiniti će sve kako bi bili potpuno zadovoljni s našim kreacijama.

 

SVEČANI MAKE UP

make_up2Glamurozno očaravajuća kreacija šminke s finim teksturama i rumenilom koje poput vela u boji osvjetljava i oblikuje crte lica. Koristimo sjenila u raznim bojama koje su istovremeno i nježne i intenzivne, a  cijela kreacija prilagođena je svečanoj prigodi, te stilu  i željama modela.
Cijelu šminku fiksiramo sprejevima, fiksirajućim puderima i primerom koji traju 24 sata. Prema potrebi može se napraviti ugradnja parcijalnih trepavica ili minival trepavica, kako bi cijeli dojam bio zaokružen izražajnijim pogledom. Ako je svečani make up za prigodu vjenčanja, obično se oči ističu u prvi plan a usnice su blago naglašene.Prema potrebi se može dogovoriti probni termin za dogovor oko detalja šminkanja.

 

MAKE UP BEZ FIKSATORA

make_upPomoću sjajnih i finih tekstura postići ćemo prozračan i prirodan ten, tek naglašavajući prirodne crte Vašeg lica, a boje će biti prilagođene Vašim očima i kosi, pri tome koristeći tople ili hladne prirodne tonove, poštujući kompletan stil i ukus modela te toaletu prilagođenu prigodi.Preporučujemo za poslovne sastanke i sl.dnevne prigode.

 

UGRADNJA PARCIJALNIH TREPAVICA

ugradnja_trepavicaVizažisti ih obožavaju, a samim time i njihovi klijenti, jer umetanjem čuperaka , koji se lijepe uz korijen trepavica mogu postići nevjerojatne efekte.Ovisno o obliku oka i željama modela, kombiniraju se tri dužine, a traju i do tri tjedna.Naravno, pod uvjetom da ne koristite uljne odstranjivače šminke i ne trljate oči. Mnoge žene na „parcijalke“ dolaze kao na frizuru, jednom tjedno.

 

BOJENJE TREPAVICA

Preporučuje se osobama sa svijetlim trepavicama, koje se na taj način dugoročno(barem mjesec dana) oslobađaju korištenja maskare.Važno je znati da taj tretman može pravilno izvesti samo stručna osoba, koristeći boje koje ne štete oku(nikako one za kosu), a u ponudi su crna, smeđa i pepeljasto siva.

MINIVAL TREPAVICA

minival_trepavicaOsobe s ravnim,“metlastim“ trepavicama imaju tužan pogled jer one vizualno spuštaju liniju gornjeg kapka.I stoga je za njih takozvani minival, koji ih oslobađa svakodnevnog uvijanja aparatićem, idealan izbor. Postupak se radi samoljepljivim uvijačima, traje 45 minuta-a nakon toga ste mirni dva mjeseca.