Naše vizažistićke vještine izražavamo koristeći profesionalnu dekorativnu kozmetiku sa velikom ponudom dekorativnih pripravaka koji štite i njeguju Vašu kožu. Bez obzira na godišnje sminkanjedoba, prigodu, dob klijentice ili make up trend, naši stručnjaci za šminku, poštujući Vašu osobnost i styling, učiniti će sve kako bi bili potpuno zadovoljni s našim kreacijama.

 

ŠMINKANJE + JEDNOKRATNE TREPAVICE + FIKSATORI

Svečana kreacija šminke s finim teksturama i rumenilom koje osvježava i oblikuje konture lica. Koristimo sjenila u raznim bojama koje su istovremeno i nježne i intenzivne, a sve je prilagođeno stilu i željama modela, te prigodi. Cijela šminka se nadopunjava postavljanjem jednokratnih trepavica, kako bi pogled bio naglašeniji, i fiksira se sprejevima, fiksirajućim puderima i primerima koji daju 24-satnu postojanost.

Sva dekorativna kozmetika koju koristimo prilikom šminkanja je profesionalna.

Cijena : 350 kn

 

ŠMINKANJE + FIKSATORI

Šminka za svečane prigode prilikom koje se koristi profesionalna dekorativna kozmetika. Šminka traje 24 sata zahvaljujući fiksatorima i poštuje stil i želje modela, naglašavajući prirodu prigode.

Cijena : 240 kn

 

BASIC ŠMINKANJE

Šminka koja je pogodna za poslovne sastanke, razne dnevne evente, konferencije i sl. gdje nije naglasak na trajanju i jačini šminke, već treba modela osvježiti, dati mu profesionalnu notu i ozbiljnost. Kao i uvijek, šminku prilagođavamo prigodi, stilu, odjeći i željama modela.

Cijena : 180 kn

OBLIKOVANJE I BOJANJE OBRVA KANOM

Totalno prirodan pristup bojanju i njezi obrva jer se koriste preparati na biljnoj bazi. Tretman kanom jača dlaku, obavija ju, tako da ju vizualno podeblja i sama obrva izgleda gušće i zdravije. Boja od kane ostaje na koži nekolko dana dulje nego klasična boja za obrve. Obrve na početku geometrijski iscrtavamo pomoću obojanog konca, a time se postiže potpuna simetrija obrva. Nakon tretmana kanom, preporučljivo je obrve kod kuće njegovati ricinusovim uljem. Tretman traje 60 minuta.

Cijena : 150 kn

LASH LIFT S KERATINOM

Osobe s ravnim i metlastim trepavicama imaju tužan pogled jer one vizualno spuštaju liniju gornjeg kapka. I stoga je za njih lash lift, koji ih oslobađa svakodnevnog uvijanja aparatićem, idealan izbor. Postupak se izvodi pomoću silikonskih viklera i traje oko 50 minuta. Nakon postupka uvijanja, trepavice laminiramo keratinom koji ih njeguje i produžuje.

Cijena : 180 kn

UGRADNJA JEDNOKRATNIH TREPAVICA


minival_trepavica

Vizažisti ih obožavaju, a samim time i njihovi klijenti. Ova metoda se koristi jednokratno prilikom šminkanja za razne prigode. Prilikom ugradnje, koristi se jedan par jednokratnih trepavica koje se lijepe na kapak uz sam rub trepavica. Njima se ističe pogled i naglašava šminka na očima modela.

Cijena : 100 kn

BOJANJE OBRVA ILI TREPAVICA

Preporučuje se osobama sa svijetlim trepavicama i obrvama ili s prvim sijedim dlačicama u obrvama.Važno je znati da taj tretman može izvesti samo stručna osoba, koristeći boje koje ne štete oku i kapcima (nikako one za kosu), a u ponudi imamo crnu, tamno smeđu, prirodno smeđu, svijetlo smeđu i sivu. Koristimo isključivo Binacil boje za profesionalce. Izuzetno su nježne i dugotrajne.

Cijena : 50 kn